Formazione e ricerca
Attività Formative del Corso di Dottorato
This page shows the courses and classes of the PhD programme for the academic year 2023/2024. Additional courses and classes will be added during the year. Please check for updates regularly!
How to measure photosynthetic traits in plants
Crediti: 1
Lingua di erogazione: English
Docente: Matteo Ballottari
Perspectives for crop protection under the European green deal
Crediti: 1
Lingua di erogazione: English
Docente: Annalisa Polverari
Food science
Crediti: 1
Lingua di erogazione: Italiano
Docente: Gianni Zoccatelli
Consideration of insects as a source of dietary protein for human consumption
Crediti: 0.5
Lingua di erogazione: English
Docente: Nicola Mori
Introduction to Mass Spectrometry and Proteomics
Crediti: 1
Lingua di erogazione: English
Docente: Jessica Brandi
Peptide signaling in plant development and stress response
Crediti: 1
Lingua di erogazione: English
Docente: Tiziana Pandolfini
Seminars on proteomics analysis
Crediti: 1
Lingua di erogazione: English
Docente: Alberto Vezzelli & Elena Vicentini, Daniela Cecconi, Chiara Piubelli
Protein Engineering for Enzyme Optimisation
Crediti: 1
Lingua di erogazione: English
Docente: Salvatore Fusco
Synchrotron radiation: basics and applications in environmental samples
Crediti: 1
Lingua di erogazione: Inglese
Docente: Prof.ssa Beatrice Giannetta
Fluorescence and confocal microscopy for plant biologists
Crediti: 1
Lingua di erogazione: English
Docente: Mauro Commisso
Plant Sciences
Crediti: 1
Lingua di erogazione: Inglese
Docente: Sara Zenoni, Anita Zamboni
Food science (2023/2024)
Docente
Referente
Crediti
1
Lingua di erogazione
Italiano
Frequenza alle lezioni
Scelta Libera
Sede
VERONA
Lezioni Programmate
Quando | Aula | Docente | Argomenti |
---|---|---|---|
giovedì 13 giugno 2024 09:00 - 13:00 Durata: 04:00 |
Ca' Vignal - Piramide - Verde [2 - 0] | Gianni Zoccatelli | Encapsulation of bioactive molecules for food and nutraceutical applications |
venerdì 05 luglio 2024 11:00 - 12:30 Durata: 01:30 |
Ca' Vignal 3 - 1.02 [02 - 1] | Gianni Zoccatelli | Seminar given by prof. Raffaella Boggia, University of Genova. Title: Upcycling of unsorted fish scraps: a case study. |
martedì 17 settembre 2024 11:00 - 12:00 Durata: 01:00 |
Ca' Vignal 3 - 1.01 [01 - 1] | Gianni Zoccatelli | Decoding Flavor Profiles: Exploring the Relationship Between Volatile Organic Compounds and Food Flavors. Seminar Given by Prof. Eugenio Aprea, from the University of Trento. |